Το B&O Exclusive στην καρδιά του Bridal Fashion Week 2020 στο Ζάππειο Μέγαρο

Η Βάσω Οικονόμου και η ομάδα του καταστήματός μας B&O Exclusive βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιανουαρίου 2020 στην εκπληκτική Bridal Fashion Week 2020 στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.

Ήμασταν καλεσμένοι της γνωστής Κύπριας σχεδιάστριας Στάλω Θεοδώρου, η οποία πραγματοποίησε μια υπέρλαμπρη επίδειξη μόδας για την νέα συλλογή νυφικών 2020 στο πλαίσιο του Bridal Fashion Week.

Ανάμεσα στις καλλονές που περπάτησαν στο show της, ήταν η νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν, η Ροζίτα Κεντάλα, η Ντάρια Τουρόβνικ, καθώς και τα δύο κορίτσια που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2, Χαρά Παππά και Κέισι Μίζιου! Οι διάσημοι καλεσμένοι ήταν πολλοί ανάμεσα τους η νικήτρια του Mystyle rocks, Ραμόνα Βλαντή και όλοι απήλαυσαν ίσως την καλύτερη χρονιά για το Bridal Fashion Week .

Η νέα συλλογή της Complice Stalo Theodorouδώρου ’4 Εποχές” απευθύνεται στην κάθε γυναίκα που νιώθει μοναδική, όπως άλλωστε είναι και η κάθε εποχή του χρόνου. Μέσω αυτής της νυφικής συλλογής η σχεδιάστρια καλεί κάθε γυναίκα, να ανακαλύψει και να εξωτερικεύσει την μαγεία, τις επιθυμίες και τα όνειρα που κρύβει μέσα της.

Η δική μας Βάσω Οικονόμου το συγκεκριμένο διήμερο συνάντησε μερικούς από τους συνεργάτες της στην Αθήνα, ενημερώθηκε για τις νέες τάσεις στο χώρο του νυφικού και φυσικά, τίμησε με την παρουσία της την επίδειξη της εκπληκτικής Στάλω Θεοδώρου που η δουλειά της έχει μεγάλη απήχηση σε όλη τη δυτική Θεσσαλία μέσα από το κατάστημά μας.

Δείτε φωτογραφίες από το show:

 

Δείτε όλη τη συλλογή ’4 Εποχές” της Complice Stalo Theodorou:

Comments are closed.
Back To Top